Virtual Expo 2020 Testimoniale

Testimoniale

Mihai Muțiu Learning and HR Consultant

La At Arena 4.0 – Ediția 1 atmosfera a fost extrem de bună, mi-a făcut plăcere să văd și să ascult oameni care știu ce fac și ce spun. A fost un dialog deschis între expozanți și vizitatori, plin de informații și explicații structurate, specifice inginerilor. Am întâlnit oameni care au prezentat cu pasiune și implicare soluții moderne dedicate sectorului industrial. Conferințele s-au desfășurat în prezența unui auditoriu interesat, întrebările și discuțiile au fost izvorâte din dorința de înțelegere și curiozitate, într-o tonalitate foarte respectuoasă. Inițiativa este lăudabilă, obligatoriu de continuat și de implicat cât mai multe companii si instituții de învățământ. Prin At Arena 4.0 poate fi dat un impuls către o schimbare importantă.

Ana Maria Bîzdoacă SMC Romania, Marketing Manager

În anul 2019, alături de echipa Hitech Events Transylvania, am avut ocazia de a participa la ediţia I a primului târg din Sibiu dedicat exclusiv Industriei 4.0 – aT Arena, unde împreună cu alte nume importante din sectorul automatizărilor industriale, am expus panouri tematice şi aplicaţii dedicate, vedeta standului nostru fiind panoul demonstrativ IO LINK care înglobează o mare parte din echipamentele SMC compatibile cu acest protocol de comunicaţie. Evenimentul a fost unul complex, care ne-a oferit posibilitatea ca prin diversele acţiuni realizate să putem face cunoscute câteva dintre cele mai noi tehnologii pe care le avem în portofoliu.

Mulţumim minunatelor gazde, domnilor Eugen Pozna, alături de care avem un foarte bun parteneriat cu revista Piaţa Industrială, şi Răzvan Burlacu, care au avut grijă de toate aspectele legate de excelenta desfăşurare a acestuia.

George Staicu General Manager, GSS Group Brașov

Prima ediție a aT Arena 4.0 a fost un excelent eveniment de tehnologie și de business. Organizatorii au creat un mediu interactiv și de colaborare între expozanți și vizitatori, astfel încât avantajele noilor tehnologii industriale să fie cunoscute de cât mai mulți factori interesați din mediul industrial.

La Sibiu am fost aproape de mulți dintre clienții noștri din industrie și am avut oportunitatea de a ne întâlni și a identifica noi direcții de colaborare.

Cei care ne-au vizitat au fost foarte interesați și conectați la evoluția tehnologiilor industriale.

De la un terminal aflat în standul nostru, vizitatorii au putut monitoriza și controla în timp real, la distanță, sistemul centralizat de emulsie al unui proces tehnologic aflat în funcțiune în Austria.

aT Arena 4.0 2019 a fost scena potrivită pentru a demonstra performanțele tehnologiilor Industry 4.0.

Mihai Lovin Administrator Assembla Engineering Brașov

Prima ediție a expoziției aT Arena 4.0 desfășurată la Sibiu, unul dintre polii dezvoltării industriale din România, a fost evenimentul dedicat exclusiv automatizărilor pe care îl așteptam de multă vreme.

În contextul în care performanța industrială a devenit indisolubil legată de automatizare, ne-am bucurat de prilejul oferit de aT Arena 4.0 2019 și de evenimentele suport excelent organizate, pentru a face cunoscute vizitatorilor, care au reprezentat producători industriali de renume din România, câteva dintre soluțiile noastre moderne, printre care Yaskawa „Singular Control” – un singur dispozitiv care poate înlocui celelalte echipamentele standard de control: PLC-ul, controlerul de mișcare al axelor mașinii, controlerul robotului; se reduc astfel costurile prin minimizare timpului unui proces, simplificarea programării (un singur software) și simplificarea procesului de coordonare dintre diferitele componente ale unei celule de fabricație/linii de producție.

Am încredere că următoarea ediție va fi și mai reușită!